قرص پنتوپرازول چیست؟ + راهنمایی کامل

ساخت وبلاگ

داروی پنتوپرازول به صورت تزریقی نیز یافت می شود. برای اینکه بتوانید از این دارو بهترین نتیجه را کسب کنید باید حتما طبق دستور پزشک و مرتب این دارو را مصرف کنید. دقت کنید هرگر سرخود و بدون نظر پزشک این دارو را قطع نکنید. این دارو جزو داروهایی است که باید کم کم قطع شود.

منابعی از لینک ها و سایت ها:


پنتوپرازول


عوارض پنتوپرازول


قرص پنتوپرازول


پنتوپرازول در بارداری


پنتوپرازول چیست؟

مواد غذایی از وعده های غذایی خالی از معده را کاهش می دهد، آنتی اسیدهای بعد از وعده غذا در معده دیگر طول می کشد و موثرتر است. به همین دلیل، دوز دوم آنتی اسیدهای تقریبا دو ساعت پس از غذا از تخلیه سریع تر مایع بعد از غذا استفاده می کند و ظرفیت تخلیه اسید در داخل معده را دوباره پر می کند. آنتی اسیدها ممکن است حاوی آلومینیوم، منیزیم یا کلسیم باشند . آنتاسیدها مبتنی بر کلسیم (معمولا کربنات کلسیم)، پنتوپرازول بر خلاف سایر آنتی اسیدها، باعث آزاد شدن گاسترین از معده و دوازدهه می شوند. Gastrin هورمون است که عمدتا مسئول تحریک ترشح اسید توسط معده است. بنابراین، ترشح اسید پس از اثر مستقیمی اسید-خنثی کردن کربنات کلسیم خالی است. ریزش ناشی از انتشار گاسترین است که منجر به تولید بیش از حد اسید می شود. حداقل از لحاظ تئوری، این افزایش اسید برای بازسازی GERD مفید نیست، اما نشان داده شده است که از لحاظ بالینی مهم نیست.


عوارض پنتوپرازول چیست؟

بدین معنی که درمان با کربنات کلسیم کمتر از موثر یا ایمن نسبت به درمان با آنتی اسیدهای حاوی کربنات کلسیم نیست. با این وجود، پدیده بازگشت اسید از لحاظ نظری مضر است. بنابراین در عمل، آنتی اسیدهای حاوی کلسیم مانند Tums و Rolaids برای استفاده مکرر توصیه نمی شود. با این حال، عوارض پنتوپرازول گاهی اوقات استفاده از این آنتی اسیدهای حاوی کربنات کلسیم، مضر نیست. مزایای آنتی اسیدهای حاوی کربنات کلسیم هزینه کمتری دارند، کلسیم آنها به رژیم غذایی و راحتی آنها نسبت به مایعات اضافه می شود. آنتی اسیدهای حاوی آلومینیوم تمایل به ایجاد یبوست دارند، در حالی که آنتی اسیدهای حاوی منیزیم باعث ایجاد اسهال می شوند. اگر اسهال یا یبوست دچار مشکلی شود، ممکن است لازم باشد که آنتی اسیدها را تغییر دهید یا از آنتی اسیدهای حاوی آلومینیوم و منیزیم استفاده کنید.


قرص پنتوپرازول چیست؟

آنتی بادیهای هیستامین اگر چه آنتی اسیدها می توانند اسید را خنثی کنند، این کار فقط برای یک دوره کوتاه مدت انجام می شود. برای خنثی سازی اساسی در طول روز، آنتی اسیدها باید حداقل به هر ساعت داده شود. اولین دارو برای درمان موثر و مناسب بیماری های مرتبط با اسید، از جمله GERD، قرص پنتوپرازول یک آنتاگونیست هیستامین بود، مخصوصا سایمتیدین (Tagamet ) هیستامین یک ماده شیمیایی مهم است زیرا باعث تولید اسید توسط معده می شود. هیستامین درون دیواره معده منتشر شده و به گیرنده ها (گیرنده ها) بر روی سلول های تولید کننده اسید معده متصل می شود و سلول ها را برای تولید اسید تحریک می کند.


پنتوپرازول در بارداری چیست؟

آنتاگونیست های هیستامین با مسدود کردن گیرنده هیستامین کار می کنند و از این طریق هیستامین را از تحریک سلول های تولید کننده اسید جلوگیری می کند. (آنتاگونیست های هیستامین به عنوان آنتاگونیست های H2 به عنوان گیرنده اختصاصی آنها متصل هستند گیرنده هیستامین نوع 2 است.) به عنوان هیستامین پنتوپرازول در بارداری به خصوص برای تحریک اسید پس از وعده های غذایی مهم است، آنتاگونیست های H2 بهتر است 30 دقیقه قبل از غذا مصرف شود. دلیل این زمان بندی این است که آنتاگونیست های H2 در سطح پیک در بدن پس از غذا، زمانی که معده فعال است اسید تولید می شود. آنتاگونیست های H2 همچنین می توانند در زمان خواب برای جلوگیری از تولید شبانه اسید استفاده شوند.


زمان مصرف پنتوپرازولچیست؟

آنتاگونیست های H2 برای از بین بردن علائم GERD، به ویژه سوزش سر دل، بسیار مفید هستند. با این حال، آنها برای درمان التهاب (یوزافاگیت) که ممکن است همراه با GERD باشد، خیلی خوب نیستند. در واقع، آنها عمدتا برای درمان سرفه در GERD مورد استفاده قرار می گیرند که با التهاب یا عوارض مانند زمان مصرف پنتوپرازول فرسایش یا زخم، انسداد و یا مریض بارت مرتبط نیست. چندین آنتاگونیست H2 به صورت تجویزی از جمله سایمتیدین (Tagamet) رانیتیدین (زانتاک)، نزاتییدین (Axid) و فاموتییدین (پپید). هر چهار نفر نیز بدون نسخه بدون نیاز به یک نسخه در دسترس هستند. با این حال، دوزهای OTC پایین تر از داروهای موجود در دسترس هستند.


منابع : پنتوپرازول, عوارض پنتوپرازولقرص پنتوپرازولپنتوپرازول در بارداریزمان مصرف پنتوپرازولنحوه مصرف پنتوپرازولپنتوپرازول خارجیجایگزین قرص پنتوپرازولدوز مصرف پنتوپرازولآمپول پنتوپرازولپنتوپرازول ۲۰تفاوت پنتوپرازول با امپرازول

دکتر سلام | مجله پزشکی...
ما را در سایت دکتر سلام | مجله پزشکی دنبال می کنید

برچسب : پنتوپرازول, عوارض پنتوپرازول, قرص پنتوپرازول, نویسنده : دکتر سلام hidr بازدید : 240 تاريخ : يکشنبه 21 مرداد 1397 ساعت: 22:10